Istoria trece, Tatu rămâne ”goalless”!

Leandro Tatu este, fără îndoială, unul dintre fotbaliștii care vor rămâne pe veșnicie în istoria clubului Steaua București. Numai că, spre deosebire de jucători de clasă precum Hagi, Dan Petrescu sau Adrian Ilie, brazilianul sare de partea diavolului, cum i-ar plăcea propovăduitorului din Ghencea să spună, și se înscrie în istoria neagră a clubului.

Brazilianul nu mai marcase în Liga 1 din luna iulie a anului de grație 2011! Acum, odată cu vopsitul ouălor de la Galați, Tatu a simțit din nou gustul golului, unul cam clocit ce-i drept, însă un gust răcoritor.

În ciuda acestei descătușări, fie ea și una artificială ( Râpă știe de ce!) Tatu nu a scăpat de statistici! Așadar, haideți să vedem ce s-a petrecut în Europa în perioada secetei de goluri din sudul României:

1. Messi, Ronaldo, Van Persie, Gomez și Huntelaar au marcat vreo 200 de goluri! Iată un bun prilej pentru Tatu de a lua notițe! Degeaba, el tot goalless a rămas!

2. Novak Djokovic și Rafael Nadal au petrecut vreo 6 ore în finala de la Australian Open, cam cât aleargă Tatu în 5 ani!

3. Steaua a trecut prin 3 epoci: epoca israelită, epoca staninistă și acum se află în epoca sclavagistă! Din păcate, Tatu a rămas un simplu ”nobag”!

4. Pământul a trecut prin vreo 4 Apocalipse! Niciuna n-a lovit România, așadar Tatu nu a avut parte de disconfort în teren!

5. A căzut și Boc, nu din platoul lui Gheorghe, ci din funcția de prim-ministru! Tatu n-a căzut din funcția de titular, însă tot degeaba, golul tot n-a venit!