Microbismele etapei a 21-a! Ni s-a fâsâit liderul!

De Dinamo am mai discutat. Reprezintă, fără îndoială, cel mai penibil lider din ultimii 5 ani. De fapt, au reprezentat, pentru că începând cu seara zilei de 17.03.12, noul lider al Ligii I este nimeni altcineva decât CFR Cluj.
Despre clujeni nu prea putem găsi cuvinte de laudă, ba dimpotrivă. Ei au devenit lideri în urma unui meci în care nu meritau nici măcar să fie citați de presă. Mă refer la meciul câștigat de trupa lui Paszkany, 2-0 cu Pandurii Târgu Jiu.

Haideți să-i ciuruim pe toți:

Concordia vs. Rapid 1-0 
Nici nu știai care e echipa de LigaB și care de prima Ligă în acest duel prăpădit. În cele din urmă au învins cei cu mai mult creier. Așa cum era normal, suporterii cu 3 clase neterminate ai Rapidului au cerut demisia lui Răzvan Lucescu. E de bine! Să sperăm că îl vom vedea pe Hizo ...în curând!

CS Mioveni vs. FCM Tg. Mureș 0-0
Dacă în primul meci s-au întâlnit două echipe de eșalon secund, în meciul de la Mioveni au jucat două echipe de liga județeană. A fost 0 peste tot, inclusiv în mintea antrenorilor.

Voința Sibiu vs. Gaz Metan 0-2
Un meci extrem de lejer pentru trupa lui Cristi Pustai, care a demonstrat încă odată cine e șeful în județ.

CFR Cluj vs. Pandurii 2-0
Dacă așa arată campioana României, atunci ar trebui să facem o lege prin care să contracarăm anti-fotbalul. Absolut penibili au fost cei de la CFR, iar acest 2-0 este mai mincinons ca Traian Băsescu în zi de vodcă!

Petrolul vs. U Cluj 2-2
Se vorbea pe la colț de universitate că ”seriosul” Florian Walter va juca pentru viitoarea sa echipă, Petrolul. Se pare că a jucat doar pe jumătate!

Dinamo vs. Sportul 1-3
Un scor mai mult decât logic s-a înregistrat între o echipă mai mult decât jenantă, Dinamo, și una care, atunci când vrea, poate!

FC Brașov vs. Oțelul 0-2 
Șumudică nu mai gustă victoria nici în această etapă, în timp ce Dorinel își mai amână cu o etapă plecarea.

Steaua vs. Astra 2-1
Atmosferă superbă, joc bun, execuții de senzație, Steaua București! Întrebare e cât va rezista această atmosferă în ograda amatorului.

Ceahlăul PN vs. FC Vaslui 1-3
La Piatra Neamț s-a deplasat doar Wesley. A dat trei goluri și a plecat acasă!