Optimi de finală UCL: Real și Bayern, călăii săptămânii ?

După ce în săptămâna trecută am prins 3/4 pronosticuri din optimile de finală ale Uefa Champions League, astăzi mă arunc din nou în valul prognozelor.

Primele patru dueluri ale optimilor au adus o mare bombă: umilința tunarilor de la Milano! Ce bombă ne pregătește această nouă rundă de meciuri, încercăm dă deslușim în cele ce urmează:


CSKA Moscova - Real Madrid -
Un meci care are deja o calificată sigură. Dacă va juca cu echipa a doua spre a treia, Mourinho tot se va califica la pas. Nici nu mai are rost să punem la socoteală faptul că rușii n-au mai jucat un meci oficial de foarte mult timp. Pronostic 0-4 !



Napoli - Chelsea

Vom avea, fără îndoială, un duel super-echilibrat, între echipa care a eliminat Man. City în faza grupelor UCL și echipa care a administrat lui City primul eșec al sezonului în EPL. Între timp, cele două echipe au traversat perioade dezastruoase, ambele pierzând contactul cu fruntașele din Anglia și Italia. În acest caz, Liga pare a fi singurul obiectiv. Pronostic 2-2 ! 



Basel - Bayern Munchen
 -
Aici nici nu mai are rost să discutăm. Elvețienii și-au făcut norma în acest sezon. Gata cu surprizele! Pronostic 0-2 !



Marseille - Inter 
În acest sezon, Inter joacă mai bine în Europa decât în Italia, acolo unde e catastrofă, așa că vom avea un duel interesant. Armele lui OM: Ranieri, Chivu și frații Ayew, în special Andre!Pronostic 3-1