Nu-l mai înjurați pe Pârvulescu! Top 10 ”rușini”!

Probabil că nici dacă Neymar ar fi semnat cu FC Barcelona în detrimentul celor de la Real Madrid, nu s-ar fi iscat un asemenea scandal ca cel din jurul transferului fotbalistului de la Gaz Metan, Paul Pârvulescu, la Steaua. De la Săvulescu, Florentin Petre, Adi Mihalcea, Dănuț Lupu și până la tipul care și-a uitat limba pe aeroportul Otopeni, cu toții au dat cu pietre de dimensiunea unui ou de dinozaur în bietul fotbalist de la Mediaș.
Merita oare jucătorul aceste palme mediatice? Este el un așa mare trădător de neam și de țară, sau, o ”rușine” cum zicea ”călătorul de la Otopeni” pe pagina sa de facebook ?
Înainte de a da răspunsul la această întrebare, haideți să vedem și alte personalități care, în opinia unor filozofi din fotbal, ar putea fi catalogate drept ”rușini”:

1. Ionel Dănciulescu, un etern ”traseist” Dinamo - Steaua - Dinamo! Oare acesta n-a strigat niciodata ”integrare Dinamo” sau ”ceafă de porc Steaua” ?

2. Cătălin Munteanu, stelist din pântece, dinamovist la pensie!

3. Denis Șerban, idem 2

4. Gabi Boștină, oare când juca în semifinalele Cupei Uefa se gândea că va deveni câine ?

5. Andrei Cristea, un jucător care, la acel succes cu 1-0 din mandatul lui Zenga, dona ”sânge” viitoarei sale galerii

6. Daniel Oprița, un alt stelisto-dinamovist, a trăit momente unice la Steaua, dar a devenit câine, cam zdrențuros, pe final.

7. Ionuț Rada, din Giulești cu patimă pentru Steaua!

8. Ionel Ganea, Rapid - Dinamo - Rapid - Dinamo, no comment!

9. Florin Bratu, ziceai că-i giuleștean înnăscut..însă a devenit un câine pe viață!

10. Marian Aliuța, un jucător aparent galant, a trecut în tabăra Rapidului cu sentimente rare, dar intense, anti-Steaua!

foto