Gala ”Splendizii Anului 2011”, ediția a II-a !

În primul gând, La Mulți Ani 2011!! Bine v-am regăsit în Splendoarea Sportului, probabil cel mai bun blog de sport semi-colectiv, zilnic, săptămânal și bilunar din România.
După cum bine ați văzut (probabil din greșeală sau v-a spus un pretin), în urmă cu o lună SS a declanșat în forță a doua ediție a superlativelor și diminutivelor fotbalului românesc, intitulată Splendizii Anului.
În decursul acestor 30 de zile am primit zeci, sute de mii de voturi pentru eroii fotbalului românesc băgați până-n gât în concursul nostru.
Din nefericire, din aceste voturi, doar câteva sute s-au contabilizat, celelate sute de mii fiind mânuite, sau, vorba politicianului român, anulate la numărare.
Haideți să nu mai pierdem vremea și să vedem rezultatele finale.



* La categoria ”Un, doi, trei, patru, ia ghiciți care e blatu'” am avut un deznodământ incredibil, întrucât sunt doi candidați care au fost votați la egalitate pe primul loc:Oțelul Galați vs. CFR Cluj 0-4 și 69% din meciurile Gloriei Bistrița. Aceștia au obținut câte 26 de voturi la distanță considerabilă față de blatul de la CFR-Oțelul 0-1


* Categoria ”Și mai vreau un minut, doar atât nu mai mult, știu că mâine vei pleca” a fost una destul de categoric câștigată de maestrul Mihai Stoichiță, care, cu 33 de voturi l-a bătut măr pe Tibor Selymes, doar 21 de voturi.


* În ”Oglindă oglinjoară, cine-i cel mai tare manager din țară”, Meme sa bătut cu nimeni altul decât Meme câștigând..... Coana Mița, cu 30 de voturi, față de doar 21 cât a luat Memeleul original.

* Categoria cu un măcel în scorul final nu putea fi alta decât ”A fost odată ca niciodată, Liga 1 însângerată”, acolo unde Dan Alexa și-a spulberat eternul rival în agresivitate, Ionel Ganea, cu un scor de 35 - 15.

* La categoria: ”Titlul de pornosport al anului sau ”Cine n-are bani de Playboy, să dea click pe un site de sport”, maeștrii într-ale bucilor goale au fost cei de la sport.ro care au primit 33 de voturi, față de frații lor de la prosport.ro, doar 19.

* Categoria: ”Exponate fotbalistice la Muzeul Antipa” a fost una dintre cele mai echilibrate, cadavrul Unirii Urizceni câștigând la 3 voturi față de Steaua din Ghencea.

* În ceea ce privește categoria: ”Eroi au fost, eroi sunt încă, eroi ai fotbalului românesc”, deși își pierduse buletinul și implicit șirul anilor, Adi Mihalcea a fost bătut de bunicuțul Petre Marin, 18 - 24.

* Categoria: ”Piciorușul lui, spuma laptelui” l-a găsit pe Emeghara în postura de lider permanet. Tibi Bălan aproape că nici nu a contat. Scorul de 32 la 14 este unul edificator.

* ”Traseistul anului în Liga lui Mitică” nu putea fi nimeni altul decât excentricul și ”dezchiloțatul” antrenor Marius Șumudică. Cu scorul la voturi de 37 vs 13, Șumigol îl bate pe bietul Tibor Selymes.


* Chiar dacă sunt loseri cu Vorskle, Nentori sau Nijmegheni, cei de la Dinamo și-au adjudecat clar categoria: ”Echipele noastre n-are valoare peste hotare”. Cu cele 40 de voturi, câinii au distrus ”performanța” Oțelului din Ligă, cu 16 voturi.

* Categoria: ”Am avut și noi 3 stele, au plecat pentru lovele” îl are pe locul 1 pe eternul ocupant al băncii de rezerve de la Udinese, Gabi Torje. Cu cele 29 de voturi, piticul l-a bătut pe Bănel Nicoliță, doar 14 clickuri.

* Pușcăriașul anului 2011 l-am aflat prin categoria: ”Fell in love with the DNA”. Acesta este Mircea Sandu, care cu un scor de 34 la 21 l-a bătut pe Vasile ”Mită” Avram.

* Categoria: ”Robin Hood de România, ia de la săraci și dă la bogați” ni l-a înfățișat drept Robin Hood de România pe Sebi ”Fură tot ce prinde” Colțescu. Acesta l-a bătut cu 30 la 19 pe Brichetă.

* La categoria: ”Robert Niță, sunt bun dar nu mă vede nimeni” nu puteam avea alt câștigător decât pe Marius Șumudică din mandatul Rapid.

* Categoria: ”Unde sunt fanii de altădată” este câștigată la scor de măcelărie de Dinamo, care cu 39 la 12 calcă în picioare Astra Ploiești.