La Cluj a venit moșu'! ”U” și CFR exultă!

Echipele din Cluj-Napoca trăiesc momente unice. Ieri, 10 decembrie a fost o zi plină-plinuță pentru reprezentantele acestui oraș. Atât ”U”, cât și CFR și-au dat un quick-check sub brad și iată ce au găsit:

Pentru ”clujeanul” Walter, moșul (era să zic Moțul, și nu cred că eram departe de adevăr) i-a luat antrenorul. Da, Ionuț Badea a fost luat sau, în limbaj fotbalistic, s-a dus naibii pe Someș în jos (pentru că în sus nu mai sunt echipe, Olimpia, Baia Mare sunt moarte). Dar ce i-a adus albiciosul lui Flori ? Păi, conform presei, un Strâmb, aka Mircea ”Puriul” Rednic, recent degajat de la echipa aia cu iz de Hazard. Să sperăm că U nu va zice NU fotbalului de acum înainte.

Trecând în cartierul Gruia, îl găsim pe Muri, un bătrânel cu desaga arhiplină. Muri și cu Arpi au fost mult mai cuminți și au primit fier cât cuprinde. Nu la ficați, întrucât moșul nu e chiar așa trăznit, ci la clasament. Fierul a fost transversal și dublu lateral. Desaga a fost umplută de o dublă Prepeliță și un estic Rus(escu). În afară de fier, clujenii cuplului Arpi & Muri, au mai primit și câteva cartonașe. Acestea au fost roșii și foarte târzii, mult prea târzii...

foto