Nu contează cât de scurt ți-e mandatul, IMPORTANT e să dai cu ciobanul de pământ!

Despre George Becali, aka ”un cioban care are în subordine un club galonat din România”, se știa că este un patron-antrenor la Steaua. Am văzut asta de nșpe miliarde de ori: telefoane pe bancă, apropo-uri la TV, atacuri la unii jucători etc.

Despre toate acestea, mulți au fost cei care au avut curajul să vorbească, însă puțini cei care au avut curajul de a i le imputa ”creierului tulbure” din (ex)Ghencea. Unul care se încadrează în ultima categorie este Ilie Dumitrescu, supranumit pe bune și Ilie Tragedie sau Ilie Poezie Fantezie, în concordanță cu ”performanțele” sale pe banca tehnică. În ciuda tuturor eșecurilor sale, Ilie a avut curajul, și trebuie apreciat pentru asta, să-l înfrunte pe machedon.

S-a întâmplat asta în ”probabil cel mai bun talk-show de sport zilnic și permanent din România”, acolo unde neandărtalul de la Steaua intrase pe fir. După mai multe povești spuse de mișel, Ilie s-a simțit lezat și a ripostat într-un stil de mare atacant, reproșându-i implicarea la echipă prin mesaje, bilețele și toate cele. Imediat după replica lui Ilie, ciobanul a adoptat stilul ”știu și eu ceva despre tine!”, venind cu reproșuri gen ”te-a bătut Unirea cu copiii de 17 ani!”. Slab, foarte slab din partea nenorocitului.

Una peste alta, Ilie, așa paralel cu antrenoratul cum e, merită aplaudat pentru curajul de a-l zdruncina puțin pe Jiji. Probabil că mâine vor ieși la un șpriț, însă întâmplarea de azi rămâne în mintea privitorilor. Să sperăm că Ilie va fi urmat și de alți ”ex” ai Stelei.

Iată și dialogul de la Fanatik Show!