Microbismele etapei a 15-a! Hoți, bandiți și tâlhari!

A greși e omenește, însă a fura e mișelește iar cei ce fură ar trebui să fie pedepsiți așa cum trebuie. E clar că nu putem spune cu certitudine dacă tâlhăriile arbitrilor din această etapă au fost voluntare, însă parcă e prea mult, prea evident, prea fără obraz.
Voința Sibiu a fost ucisă, deși merita clar toate cele trei puncte în timp ce FC Brașov a fost făcută bucăți, deși un egal îi era la indemână, iar acestea sunt doar două exemple. (Mai multe, într-un articol viitor).
Să încercăm acum să vorbim și despre fotbal, acel 1%:

Astra vs. Ceahlăul PN. 0-0
Unde nu avem arbitraje de rahat, avem fotbal de rahat. Nimic nu s-a jucat la Ploiești, acolo unde s-au vândut doar 7 bilete pentru acest duel de zile mari!!! Nu-i bai, la anul Astra devine Avântul Giurgiu, sau ceva de genul.

Sportul vs. FC Vaslui 1-0
Băieții cu talentul de la Vaslui, Wesley, Adailton și Sânmărtean, au fost puși la respect de băieții cu modestia. Tineri, săraci, ignorați, ”studenții” au câștigat meritat în fața unui FC Vaslui care vrea să bată pe Lazio...vrea...

Pandurii vs. Rapid 3-0
Petre Grigoraș este cel mai bun antrenor din România! Cred că o zic a 7894-a oară și nu mă înșel. Având în vedere că nu a ajuns la Steaua, Grigoraș este și cel mai inteligent. Din moment ce va ajunge cârpa ciobanului, va cădea mult în ochii tutror. Între timp, a șters pe jos cu il Lucele cel mic, într-un meci ”notițe” pentru no-name-urile Iliesta, Stoichiță sau Cârțu.

Steaua vs. FC Brașov 1-0
Nica vs FC Brașov 1-0, cam așa ar trebui să titrez. Un meci obosit făcut de Steaua a fost salvat de un Cristi Nica mai nesimțit, ca să nu zic tâlhar, ca niciodată.

Voința Sibiu vs. CFR Cluj 0-1
Când îi vezi fața lui Radu Petrescu nu știi ce să crezi. Aparent pare o gâscă beată, însă dacă ne uităm la deciziile luate în partida cu Sibiul lui Pelici, gândul ne trimite la ”banditism”.

U Cluj vs. Oțelul 1-1
Un meci de 1 solist a fost cât pe ce să ne aducă victoria ”campionilor”. Ok, campionilor! Din fericire pentru gazde, Tony a adus un punct norocos, având în vedere minutul, dar 100% meritat.

Mioveni vs. Dinamo 0-1
Fără să strălucească, liderul își ia viteză în fruntea clasamentului. A cam fost un pui de penalty pentru gazde, însă treacă-meargă.

FCM Tg. Mureș vs. Concordia Chiajna 3-0
Țerbea e liber! Acest lucru s-a văzut mai mult sau mai puțin în arbitrajul unui anume Cojocaru. Acest individ a mai greșit, însă e ”liber”.

Gaz Metan vs. Petrolul 0-1
Mediașul pare o echipă din ce în ce mai lipsită de vlagă, idei și constanță timp de 90 de minute. Nici azi Gazu nu a făcut un meci bun, însă asta nu-l scutește pe domnul Teo Crăciunescu, din întâmplare fiului șefului CCA, de critici. Titlul de mai sus spune tot despre această ființă.

foto