Splendoarea tuciuriilor în Steaua vs. ȚSKA Sofia!

Faptul că Bănel Nicoliță, Geraldo Alves, Leandro Tatu sau Cristi Tănase nu sunt cele mai frumoase arătături din lume nu reprezintă un secret pentru nimeni. Dimpotrivă, cred că ultimul este prototipul perfect al țăranului român aflat în plină activitate agricolă, în timp ce o întâlnire nocturnă cu Bănel îți poate provoca un infarct instantaneu. În fine, nu stăm acum să-i criticăm pe ai noștri, întrucât îi avem pe ”ai lor” la îndemână.
Astfe, după cum toată lumea știe, un anume Dimitar Borisov, supranumit și ”regele rahatului bulgar”, a făcut niște afirmații extrem de ”realiste” despre câțiva dintre componenții echipei de non-manechine, Steaua București. Sintetizând, Borisov a spus că Steaua are în lot doi tuciurii și un bulgar mai lent ca Dacia 1100. Sută la sută, primul tuciuriu este Bănel, în timp ce pentru al doilea încă se poartă ”negocieri”. Să fie Geraldo ? Galamaz? sau Tatu ? Nu mai contează acum, treaba este clară, iar omul nostru e clar că vrea să ne duelăm într-o paradă a modei România vs. Bulgaria.

Let the show begin!

Să vedem și noi câțiva brontozauri care fac cu groază parte din echipa condusă de ”El Rahatov” Borisov:

1. Rais M'Bolhi Ouhab, 25 de ani, portar


Doamnelor, domnișoarelor și mai ales microbiștilor, iată mai sus puțin o creatură pe cale de apariție în fotbalul bulgar: bila cu nas! Tuciuriu nu poate fi numit întrucât folosește ulei de soia pentru chelie, însă apariția lui pe stadioanele de fotbal indeamnă la întuneric!

2. Pavel Vidanov, 23 de ani, fundaș!


Nu cu foarte mult timp în urmă, acest om cu aspect miel constipat își dăruia viața unui club despre care nu știa absolut nimic. Imediat după ce i-au văzut mutra, giuleștenii s-au convins: Bădoi era un Brad Pitt față de acest Vidanov, despre care se zice că bea vinul cu damigeana!

3. Ademar Jose Tavarez Junior, 30 de ani, fundaș!


În vîrstă de 30 de ani, brazilianul lui CSKA a fost izgonit în urmă cu 3 ani din orașul său natal Curitiba pe motiv că produce panică printre copii de grădiniță. Se pare că aceștia îl confundau cu o marmotă uriașă și refuzau să mai doarmă după-amiaza. Odată ce a ajuns în Sofia, lucrurile s-au mai calmat, întrucât așa cum am văzut mai sus, bulgarii sunt obișnuți cu creaturi malefice.

4. Boris Galchev, 28 de ani, mijlocaș!


Iată cum arată o mătură în Bulgaria. Prietenii îi recomandă insistent să adopte tactica liliacului turmentat și să iasă doar noaptea pe străzile din Sofia, însă Boris nu ascultă de aceste sfaturi. În urmă cu 6 zile, presa sofiată a scris despre 3 babe din capitala Bulgariei care ar fi suferit atacuri miocardice la vederea acestei creaturi.

* PREȘEDINTELE: Dimitar Borisov, vârstă medie; ocupație: Shit Keeper!

Presa din Bulgari obișnuiește să-l fotografieze numai și numai din lateral, întrucât se zice că pe langă faptul că pute, mai are și o față interzisă minorilor sub 18 ani. Se zice despre Borisov că la meciurile lui CSKA preferă să se închidă într-o lojă urât mirositoare, știută fiind pasiunea sa pentru shit!

PS. Dacă v-ați săturat de monștrii cu ochi de oameni, votați Cel mai frumos antrenor!