FABULOS! Zicu refuză Occidentul pentru Bulgaria!

După ce a părăsit-o pe viitoarea divizionară secundă (cel puțin) Poli Timişoara şi a semnat un contract pe 3 ani cu puternica ŢSKA Sofia, golgheterul Ligii 1 și jucătorul cu greutate al generației de nicăieri, Ianis Zicu, a ținut să facă niște precizări care trebuiau făcute atunci când te caută o lume întreagă:
"Au fost oferte şi din alte ţări ca Spania, Germania sau Italia, dar cea mai bună ofertă pentru mine a fost aceasta din Bulgaria, de la ŢSKA Sofia.”
Cum ?! N-am auzit bine! Au fost oferte din Spania, Germania sau Italia, iar tu te-ai dus în Bulgaria, Ianis, ? Înțeleg că Spania, Germania sau mai ales Italia nu se compară cu Anglia, acolo unde, tu, vitezistule, preferai să ajungi, însă puteai să alegi și tu ceva mai mișto decât tărâmul bulgar!
Așadar, să traducem ceea ce a zis fostul ”constănțeano-dinamovisto-bănățean”, Zicu:
Au fost oferte şi din alte ţări ca Spania (Real, Valencia, Bilbao și discuții avansate cu Barcelona), Germania (Wolfsburg, Bayern, Stuttgart și Bremen) sau Italia (Parma, Napoli, AS Roma, până și Inter m-a ”filat), dar cea mai bună ofertă pentru mine a fost aceasta din Bulgaria, de la ŢSKA Sofia.
Da, știm Ianis, și marmota.....
Pentru a nu mai aduce atâtea și atâtea semne de întrebare privind acele oferte din Spania, Germania și Italia, Zicu putea să zică direct: ”Bă frate, am avut oferte din Secunda Division, din 2. Bundesliga dar și din Serie B” și era gata tot acest exercițiu de imaginație!

sursa foto