Unire-n cuget si simtiri ! Prosport dizolvat in GSP si viceversa !

Uneori stai si te intrebi de ce naiba mai avem nevoie de 2 publicatii online (nu mai pun sportro-ul ca ala se confunda adesea cu psp) atata timp cat ele sunt precum doi frati gemeni. In primul rand seamana la capitolul pornografii, acolo unde psp-ul ne zice cum sa ne marim, intarim, resuscitam, manarim sau umezim organul, iar de partea cealalta, gsp-ul vine cu breaking news despre cine cu cine, cine cu ce, care pe care, care pe unde, etc. Apoi, nici la continutul editorial, cele doua surse de stiri (nu zic sportive ca e prea urias termenul) sunt in dese randuri similare. Iata si doua din miile de exemple:
1. Unu' din Ghencea zice: "Orice s-ar întîmpla îi prelungesc contractul cu un an lui Cîrţu". Ce vedem pe site-uri ? Doar o citare a acestei declaratii aruncata absolut la prima mana. Oare cat de profesionist trebuie sa fii pentru a mai considera o astfel de declaratie demna de prima pagina, atata timp cat absolut tot ce spune jiji azi, poate fi doar o simpla vrajeala pentru maine!




prosport

gsp

2. Despre Lucian Bute! Aceasta, desi este similara pe ambele site-uri, este o stire pe care ne-o dorim multiplicata in toate sporturile daca se poate. Inca o data, Bravo Lucian Bute!
PS. Se vede ca unii de la gsp au trecut pe la psp, sau invers, pentru ca uite cat de similare sunt ideile din cele doua titluri:
a)Bute isi pastreaza titlu
b)Magee a fost facut KO
c)In runda a 10-a
d)Transmite-i un mesaj!
gsp
psp
P.S'. Sau or fi tras cu ochiul unul de la celalalt ?