Microbismele etapei 22 !

Alergand spre titlu!
Doua, Doamne, si amandoua! Vorbim, bineinteles, despre echipele care s-au desprins in fruntea clasamentului Ligii 1 dupa aceasta etapa. Este vorba despre obisnuita prezenta, Otelul si invincibila Poli Timisoara, echipe care s-au impus lejer in aceasta etapa. Urmaritoarea lor, FC Vaslui, s-a impiedicat in Ghencea, in timp ce o alta asa-zisa pretendenta la titlu, Rapid, a fost pusa la colt de Gloria Bistrita. De remarcat totodata si victoriile celor de la Dinamo si Gaz Metan Medias, echipe care au ajuns in partea superioara a clasamentului, in zona cupelor europene. In rest, suferinte, la Craiova, Urziceni si Cluj (aici suferinzii au fost "studentii din Regie"). Iata tabloul microbismelor:
Gaz Metan - Pandurii 2-0; O repriza de somn, urmata de una cu ceva miscare si un gol superb marca Eric de Oliveira! Gaz Ieuropean!!!
Victoria Branesti - Poli Timisoara 0-2; Cand unora li se vedea fruncea, iar altora..dosul..bineinteles, cel al clasamentului!
Gloria Bistrita - Rapid 3-2; Poate ca nu exista viata dupa Moraes, dar exista Cavalli. Pentru Rapid in schimb, exista prognoze de ceata si chiciura pe banca tehnica.
Otelul - U Cluj 3-0; Uau ce bataie si-au luat clujenii; 3-0 e cam mic fata de aspectul real al meciului! Sunt fixist: pacat de stadionul ala!
Steaua - FC Vaslui; 1-1; Un scor bun pentru toti, mai putin pentru elevii lui badea Cartu(an) si Adi de la Vaslui!
CFR Cluj - Sportul 2-0; Daca ai pe cine, bati, daca nu, mai astepti! Studentii sunt pa!
U Craiova - Astra 1-1; Unde sunt fanii de odinioara ?; unde sunt punctele ?; unde sunt sperantele? zi-le Adi! sau, zi-le Piti ?!
Dinamo - FCM Tg. Mures 4-1; Antrenament cu public pentru cainii cautatori de Europa! Muresu' s-a-nvolburat de atata stat!
Unirea - FC Brasov 1-1; Pe cine nu lasi sa moara, iti da gol din lovitura libera in minutul 89! Deci, m-ati inteles ?

sursa foto