Eric înscrie, Gaz Metan câștigă!

Eric a reușit să înscrie un super gol în meciul pe care Gaz Metan l-a susținut pe teren propriu în compania fomației Pandurii Tg. Jiu. Eric a fost creatorul şi celui de-al doilea gol, după ce în urma unui corner executat de pe partea dreaptă a terenului, a trimis o minge în careu, acolo unde Radu Zaharia a trimis în poartă. În urma acestul gol, brazilianul Mediașului ajunge la 11 goluri în clasamentul celor mai prolifici marcatori ai campionatului intern de fotbal. Pe primele două poziții se află Bogdan Stancu și Ianis Zicu cu câte 13 goluri fiecare.   

Gaz Metan câștigă cu 2-0 și acumulează 37 de puncte așezându-se confortabil pe un loc de Europa League. Înainte ca Steaua (35p), Rapid (34p) și Dinamo (34p) să dispute meciul cu numărul 22, echipa condusă de Cristi Pustai ocupă poziția a 4-a în clasamentul Ligii I, la două puncte în spatele ocupanta locului 3, Vaslui, dar care are un meci mai puțin disputat.







În etapa următoare Gaz Metan se deplasează în capitală, acolo unde va juca împotriva Rapidului într-un meci crucial pentru Europa.