Weekend sarac in derby-uri

Vom avea un sfarsit de saptamana destul de sarac din punct de vedere al meciurilor considerate derby-uri. Cand spun derby ma refer la exclusiv la dueluri tari in ceea ce priveste valoarea la varf a combatantelor si nu la asa zisele derby-uri locale sau regionale.

Singurul meci cu adevarat tare, pare a fi cel din Bundesliga, Bayern vs. Werder Bremen, doua echipe care inca se cauta in acest debut de sezon, ocupand deocamdata pozitii la mijlocul clasamentului.

Cat priveste cel mai puternic campionat din lume, Premier League, acesta isi va derula o etapa fara niciun meci extrem de puternic. Cu exceptia celor de la Man. Utd si Liverpool care par a avea misiuni ceva mai grele cu Everton, respectiv Birmingham, toate celelalte forte au meciuri relativ usoare. Chelsea probabil va mai incheia un set la zero cu lanterna West Ham, in timp ce City primeste vizita celor de la Blackburn, teoretic meci usor pentru Tevez & compania.

Serie A, sufera si ea la capitolul meciuri tari, poate doar un Juventus - Sampdoria sa mai salveze ceva, in timp ce Primera Divison vine cu doua meciuri "macel": Barcelona -Hercules si Real - Osasuna.

Asadar, avem toate premisele pentru un weekend imbelsugat pentru pariori. Succes!
sursa foto: sportydesktops