CFR redebuteaza cu victorie in Champions League

Victorie mare pentru CFR Cluj aseara in fata elvetienilor de la Basel. Se pare ca "socul" aducerii lui Cartu a dat roade si CFR conducea cu 2-0 in minutul 12 prin golurile lui Rada si Traore. Nu stiu cati se asteptau ca Muresan si compania sa aduca CFR-ului toate cele 3 puncte din meciul cu Basel, mai ales dupa ultimele meciuri din campionat.

Un 2-1 chinut dar extrem de bun. Nuno Claro ne-a dat ceva emotii dar pana la urma a iesit bine. Muresan a dirijat traficul care se degaja dintr-o poarta spre cealalta. Fara niciun dubiu, Muresan a fost omului meciului - in partea cealalata - Nuno Claro, iesiri aiurea, incet si foarte nesigur.

In celelalte partide, n-au fost surprize, in schimb, s-au dat goluri multe, dupa cum se poate vedea mai jos.


Marti s-au disputat meciurile din prima zi a sezonului din Liga Campionilor. Dintre toate meciurile, TVR a ales sa difuzeze cel mai urat meci posibil - Manchester Utd. - Glasgow Rangers. Eu m-am uitat la Barcelona - Panathinaikos (pe net desigur) si n-am avut ce pierde. Am vazut un Messi magistral, care insa a rata un 11m, dar care nu a contat catusi de putin. Au compensat celelalte doua goluri. Ziua de marti s-a incheiat cu o accidentare horror pentru Antonio Valencia.