Africa de Sud 2010

Primele meciuri ale mondialului din Africa de Sud nu ne-au prea adus mult fotbal. Rezultate oarecum neasteptate. Tara organizatoare a respectat traditia si nu a pierdut in meciul de deschidere, incheiind la egalitate 1-1 cu Mexic, meci pe care l-ar fi putut castiga lejer. In celalalt meci al grupei, Uruguay si Franta nu ne-au oferit prea mult fotbal. Cred ca ambele echipe s-au multumit cu un egal, s-a termiant 0-0.

In grupa B, sud coreenii au aratat ca nu s-au calificat degeaba si au castigat cu 2-0 meciul cu grecii, fosti campioni europeni. Argentina a castigat la limita cu 1-0 in fata Nigeriei si este principala favorita la calificare. Lupta pentru locul 2, cred ca se va da intre Coreea de Sud si Nigeria.

In grupa C, Anglia si SUA au oferit cel mai frumos meci de pana acum de la campionatul mondial. S-a terminat 1-1, avantajos pentru ambele formatii. Sunt principalele favorita la calificare si au toate sansele sa reuseasca.



Astazi se disputa alte 3 meciuri. Algeria si Slovenia contand pentru Grupa C si alte doua meciuri din Grupa D, Serbia - Ghana si Germania -Australia. Pariurile mele le vedeti mai jos.