Naşul ramane naş

Uneori, in fotbal la fel ca in viata, istoria vrea cu tot dinadinsul sa se repete. Acest lucru s-a petrecut si aseara pe Stade Gerland din Lyon, acolo unde gazdele si-au mentinut recordul de invincibilitate in fata Realului, administrandu-i acesteia un scurt si italienesc 1-0. Scorul s-a datorat unei executii de maestru a lui Makoun, una care cu siguranta se va lupta pentru titlul de gol al saptamanii in Uefa Champions League. De partea cealalta, Realul inca sufera si isi indreapta acum toate sperantele spre meciul retur. In opinia mea sansele sunt inca de 50-50
Trecand acum la meciul nebunilor, cum titra Play-R, nu pot decat sa incep prin a remarca golul absolut incantator marcat de veteranul Seedorf in poarta aparata de conationalul si, de asemenea veteranul, Van der Sar. Meciul in sine a fost unul care si-a meritat titulatura de FINALA din optimi, cu goluri multe, rasturnari de scor, ocazii uriase, driblinguri & pase de geniu, lufturi transformate in gol (Scholes), atmosfera superba in tribune plus multe alte ingrediente indispensabile spectacolului sportiv. Din postura de spectator neutru cred ca oricine s-ar felicita dupa ce a ales sa vizioneze acest meci.
Chiar daca m-am trezit la 5 dimineata, nu regret deloc alegerea facuta si vreau totodata sa-i multumesc lui Ronaldinho pentru golul rapid din minutul 3 care m-a trezit complet :)

Astazi se vor disputa alte 2 partide din optimile UCL:
Bayern - Fiorentina, unde din pacate nu-l vom vedea pe Adrian Mutu, aflat la cura de slabire:)
FC Porto -Arsenal, de asemenea cu un alt roman cu "probleme" de comportament care nu va fi folosit, Cr. Sapunaru (imprumut la Rapid)
Ieri mi-au iesit pe dos pronosticurile. Sper ca azi voi fi mai inspirat
  • Pronosticuri:
Bayern - Fiorentina 3-0
FC Porto -Arsenal 0-2