Presa sportiva din Romania, te iubesc! Episodul 3

Dacă vreodată îți este dor de mizerii și crezi că nu mai ai unde să le găsești, nu trebuie decât să deschizi sport.ro și ele îți vor năpădi viața, casa, familia, cotețul porcilor și găurile de șoareci din pereți. Apropo de șoareci, așa numiții ”jurnaliști” din trustul Prost au lovit din nou. La fel ca în Episodul I din seria noastră, absolvenții de jurnalism la distanță de la acest site urât mirositor au încercat (și probabil că au reușit) să păcălească cititorii cu o poză.

Titrând: ”Ofertă neașteptată a Barcelonei, fanii sunt in extaz! Nu se aștepta nimeni să îl mai vadă jucând la Barca!”, vulturii de click-uri de la acest site canceros afișează o poză în care apare și Ronaldinho. Ei se referă la Victor Valdes, accidentat grav acum câteva zile, însă modul în care este formulat titlul și poza trimit din reflex gândirea fanilor la o revenire a Dințosului pe Nou Camp


Multe dintre comentarii vin și le zic pe nume celor de la sport.ro (ex. ”știre de 2 lei...proștilor”), însă pe ei nu-i interesează asta, ci faptul că au mai făcut câteva click-uri din partea inocenților.