Respect fanilor de pe Național Arena care n-au uitat!

În toată această mare de entuziasm, datorat marii sărbători iberice a finalei Europa League, niște suporteri români prezenți pe Național Arena au ținut cu tot dinadinsul să rămână cu picioarele pe putredul pământ românesc.

Aceștia sunt fanii care n-au renunțat nici măcar pentru o secundă la coloana lor vertebrală și au continuat aseară protestul la adresa cancerului din fruntea fotbalului românesc: Mircea Sandu & Mitică Dragomir. De la acei fani care au intrat pe teren cu mesajul ”Justice For Craiova” și până la miile din tribune care au scandat ”Mitică, la pușcărie”, suporterii români au demonstrat faptul că un jeg nu merită acceptat, indiferent de zidul de aprecieri cu care a fost învelit de o mare parte a presei.

Într-adevăr, am avut o finală frumoasă, spectaculoasă, organizată în condiții excelente, însă ea nu are la bază nimic solid. Să fim serioși, România nu merita să organizeze un astfel de eveniment. Suntem o țară care nu are nimic la bază: nu avem fotbal, nu avem infrastructură, nu avem suporteri, nu avem spectacol, nu avem nimic. Tot ce avem sunt vorbele și promisiunile deșarte ale liderilor, transformate de-a lungul timpului în scandaluri de corupție, mușamalizate de forurile decizionale și de forul suprem al corupției, justiția română.

Suporterii olteni și cei care au scandat au avut șansa unică de a spune lumii întregi că nu-i mai suportăm, că sistemul lor putred trebuie să dispară definitiv din meniul fotbalistic al romanilor, că un cancer nu are remediu printr-un simplu blat cu Uefa.

Nu trebuie să uităm că finala a fost învelită în două scandaluri tipice fotbalului cu miros de barbeque. Primul a fost reprezentat de mizeria de la Cluj, cu Alexandru Tudor la timonă, iar al doilea de proaspătul început de jihad dintre doi oameni cenușii ai fotbalului mizer, Cristi Borcea și Adrian Porumboiu.

Așadar, finala s-a dus, rahatul autohton a rămas! Până când ? Până când vor vrea cei doi indezirabili care își bat joc de tot ceea ce ține de fotbal și de disciplină!