Cupa Bloggerilor 2012: Mediatic Cluj și Tiki-Taka, protagonistele turneului de la Mediaș!

Conform tuturor așteptărilor, ediția cu numărul III a Cupei Bloggerilor s-a dus din nou la Cluj, acolo unde vitrina puternicei echipe Mediatic a mai făcut loc unui trofeu. După succesele de la Brașov și Cluj, Mediaticii au ridicat cupa deasupra capului și la Mediaș.

În ciuda acestui tur de forță a campioanei en-titre, această ediție a Cupei Bloggerilor a fost presărată cu multiple evenimente spectaculoase:


1. ”Bomba” competiției, produsă de debutanții de la ”Tiki-Taka”!
Deși s-au văzut pentru prima oară (pe un teren de fotbal) cu doar 5 minute înainte de startul competiției, băieții de la Tiki-Taka nu au arătat deloc precum o echipă timidă. Astfel, în chiar primul meci, aceștia au deschis scorul împotriva unei alte favorite la trofeu, Echipa Bloggerilor, reușind să-i țină în șah pe bucureșteni până în ultime minute ale partidei. În cele din urmă oaspeții s-au impus cu 4-1, o victorie meritată, însă mult prea categorică față de realitatea din teren.
Adevărata ”bombă” a competiției de la Mediaș a explodat în cea de-a doua etapă, atunci când Tiki-Taka a învins cu 2-1 pe nimeni alta decât deținătoarea tuturor trofeelor ”Cupa Bloggerilor”, Mediatic Cluj. 


Acest Tiki-Taka - Mediatic Cluj 2-1 e comparabil cu triumful Greciei la Euro 2004, cu succesul celor de la Chelsea pe Nou Camp sau cu triumful danezilor de la Euro 92. 
Dacă danezii au fost chemați de pe plajă și au cucerit un Euro 92 unde nimeni nu le dădea nicio șansă, băieții de la Tiki-Taka, alături de care am avut plăcerea de a juca, au fost ”adunați” din toate părțile României și la doar 30 de minute au ținut în șah Olanda (Echipa Bloggerilor) și au învind Germania (Mediatic Cluj)


2. Evoluția peste așteptări a celor de la Ora Sportivă, locul 3 la final!
Timisorenii au reprezentat o frumoasă surpriză la vârful clasamentului, acolo unde au devansat de puțin echipa Bleggerilor.


3. Atmosfera ”incendiară” din ”tribune”!
Și la acest capitol, tot timișorenii au fost în prim-plan. Galerie, steaguri, fani înfocați, fumigene, au fost doar câteva dintre ingredientele pe care bănățenii le-au utilizat în vederea creării unei atmosfere demne de un derby Poli-UTA!

4. Daninho
În ciuda faptului că a dispus de un singur picior, componentul Bleggerilor a bifat 2-3 minute în tricoul echipei sale. Mai mult, daninho a reușit performanța incredibilă de a lovi bara! Îl vrei la Steaua ?


poză marca @bogdanfechita 





Podiumul turneului:


1. Mediatic Cluj 
2. Echipa Bloggerilor
3. Ora Sportivă Timișoara 


Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al competiției cupa.sportmeet.ro


Una peste alta, trebuie să felicităm toate cele 9 echipe prezente, pentru spectacolul pe care l-au realizat în week-end-ul trecut la Mediaș.


Echipa ”Tiki-Taka” mulțumește încă odată sponsorului Tu.Ro  pentru sprijinul acordat și speră că în viitor vor mai avea ocazia de ”a pune la cale” o echipă frumoasă.



Nu în ultimul rând, trebuie să amintim sponsorii și partenerii competiției ”Cupa Bloggerilor Mediaș 2012”

Sponsori: Staropramen si Pepsi
Parteneri: ZorileStore, CanyonForeverFolkOrganizatori: SportMeet.ro si SportLocal.roParteneri media: Radio RingRadio MediasMediasInfoMonitorul de MediasMesagerul de SibiuNova TVMircea HodarnauVasile Antipa* Mai multe poze de la eveniment, în curând!