Blatul Etapei!

De la meciurile de prost gust ale CFR-ului cu Oțelul Galați și până la penibilele trânteli ale Stelei și Vasluiului, Liga 1 ne oferă meciuri unul și unul. Acestea ar fi superbe dacă n-ar fi infecte.
Nici etapa cu numărul 33 nu va fi ferită de sindromul blatului, așa că vă oferim încă de pe acum gradele de risc (pe o scară de la 0 la 10) ale fiecărei partide în parte:

U Cluj vs. Voința Sibiu! 
Primii sunt deja în vacanță iar sibienii sunt deja retrogradați, sau, cum ar spune gurile rele, desființați!
Gradul de risc al blatului (GRB): 0 !


CS Mioveni vs. CFR Cluj!
Ei bine, aici se împute brânza. Pe de o parte, Mioveniul are tone de valize la vestiare, în timp ce clujenii joacă un fotbal demn de o echipă de LigaB. Prin urmare, Muri & Arpy n-ar trebui să riște!
GRB: 89,6%! 


Gaz Metan vs. Concordia Chiajna
În proporție de 99,9% Gazul este salvată de la matineu, astfel că singura miză a meciul ar fi Asia!
GRB: 6,4%!


Sportul vs. Rapid 
Unii sunt morți, alții au început de sfârșit, aruncându-se de pe Podul Grant!
GRB: -20%


Oțelul vs. FC Vaslui 
Dacă la meciul precedent, riscul de blat a fost unul negativ, aici ”Regia” este maximă. Deși Dorinel o dă pe ”murim cu ei de gât”, cucuruzul din Vaslui pare că e mai dulce decât onoarea.
GRB: 96,4%! 


FCM Tg. Mureș vs. Ceahlăul
Față de Astra, care s-a înfruptat din plin de punctele lui nea Pinalty, Mureșul este deja cu ambele picioare în groapa barajului de retrogradare.
GRB: 2%


Pandurii vs. Petrolul 
Două dintre cele mai frumoase echipe ale campionatului, una în tur, alta în retur, se întâlnesc într-un meci 100% curat!
GRB: 0%


Astra vs. FC Brașov
Meci netelevizat! Așa ar trebui tratat duelul dintre ex-ele lui Șumudică!
GRB: 0%


Steaua vs. Dinamo
Cu doi șefi ieșiți din circuit, unul la Miami și celălalt mult mai departe, în lumea viselor electorale, unicul derby al României anunță spectacol, însă doar în tribune! Să nu uităm de telefon...
GRB: 50% +1


foto