Cine fură, are ! Cine nu, joacă în Liga onoare!

Niciodată fotbalul românesc nu a fost atât de aproape de o epurare masivă a mizeriilor din interior așa cum a fost în aceste zile, atunci când s-a dat verdictul în dosarul transferurilor. Din nefericire însă, ”deșeurile menajere” nu au fost eliminate, ba dimpotrivă, au fost pictate cu vopseaua libertății.
Astfel, toți cei 8 inculpați din dosar au fost declarați liberi de către onorabilii judecători care fac cinste Justiției de doi lei din această țară!

Aceste achitări vin după ce procurorii care analizau cazul ceruseră între 20 și 10 ani de închisoare pentru cei 8 inculpați. Principala acuzație adusă ”titanilor” a fost una mică și inocentă: prejudicierea statului și a câtorva cluburi din Liga 1 cu 13,1 milioane de dolari. Cu toate acestea, judecătorii drastici din România au considerat că această sumă este insignifiantă, iar lotul de 8 inculpați, în loc să populeze pușcăriile, vor popula în continuare talk-show-urile.

În tot acest timp, forurile conduse de Sandu & Mitică aplică legea la sânge prin fotbalul românesc. Prin urmare, Poli Timișoara este retrogradată pentru că Nașu dorea o ”regulare” a Iancului, Gloria pentru că tata Jean și-a angajat o haită de incompetenți în staff-ul contabil (probabil niște neamuri) și Craiova pentru că nebunul de Mititelu a avut gura prea mare.

Așadar, fotbalul românesc continuă traseul arhicunoscut al nemerniciei. Cu cât ești mai dubios și mai sugativ în milioane de dolari, cu atât ești mai cool și mai curat. Între timp, cine suferă suntem tot noi, cei care suntem obligați să-i primim în casele noastre pe toți ”inculpații” care apar zilnic la talk-show-urile televiziunilor de sport și nu numai!


Unde esti tu Tepes, Doamne ?