Microbismele etapei a 20-a! Pregătirea de UCL continuă!

Dacă în sezonul trecut am avut parte de un lider (campioană ulterior) mai mult decât umil care avea ca scuză istoria, în acest sezon avem un lider care nu prea are acest gen de scuze. Ok, Dinamo este praf și pulbere în Europa, însă pe plan intern obișnuia să aibă e prestanță de echipă dominantă. Ei bine, la Târgu Jiu dinamoviștii n-au fost decât niște mielușei veniți prematur pe lume, care au întâlnit o echipă de lupi a Pandurilor.
Haideți să vedem toată etapa:

FC Vaslui vs. Concordia 4-0
Un meci cu Buruci, fotbal zero și multe multe lături marca Reghe, Prodanca și, mai ales nea Adi Porumboiu, președintele Republicii Vaslui.

Gaz Metan vs. CFR Cluj 1-1
Niciodată n-a bătut CFR-ul la Mediaș în prima divizie și probabil că va curge ceva apă pe Târnavă până o va face. Clujenii știu de ce!

Oțelul vs. Ceahlăul PN 0-0
Două rușini de echipe au oferit o panaramă de fotbal!

Pandurii vs. Dinamo 2-2
De la acel Monaco - Chelsea 3-1, în care francezii lui Dado Prso au jucat excelent cu un om în minus, nu am mai văzut o echipă să o facă astfel. Cei de la Pandurii au șters practic pe jos cu o echipă Dinamo mai mult decât penibilă. Nu-i bai! Borcea are ”inima mare” și câinii își vor reveni!

Sportul vs. FC Brașov 2-1
Șumudică a avut-o din nou mică...gândirea..declanșând un scandal imens după finalul partidei. Dincolo, Isăilă i-a arătat lui Neculaie că l-a gonit mult prea după ureche! Bravo Isă!

FCM Tg. Mureș vs. Voința Sibiu 0-0
Un meci-ski jucat la Mureș s-a încheiat cu un egal alb, care e destul de negru pentru Lăcă și ai săi bugetari.

Rapid vs. Petrolul 2-0
Mult suspans pentru nimic! Rapidul a jucat fără să forțeze și a câștigat fără să transpire!

U Cluj vs. Steaua 0-1
Despre blat voi vorbi în următorul post! Între timp, meciul a acaparat atenția prin mizeria de gazon! Urâtă și la culoare și la stare, pășunea de pe Cluj Arena a oferit imagine clară a României! Nu suntem jegoși numai la nivel central, ci și la cel local! Rușine!

Astra vs. CS Mioveni 3-1
Dacă la Cluj nu am avut gazon, la Ploiești nu am avut creier. Inapoiații de la Astra au uitat să pună o plasă la poarta oaspeților, iar centralul partidei, un Feșnic de 22 de ani, era să rateze o minunăție de gol! Rușine!

foto