Microbismele etapei a 19-a! Steaua confirmă locul 4!

Primăvara nu a venit, însă Liga noastră cea de toate zilele a început și odată cu ea au început să curgă toate lăturile specifice fenomenului. Având în vedere nenorociții care conduc fenomenul, ne este greu să-l numim fotbal, însă din respect pentru blogăreală vom pune batista pe țambal și vom da bice.
De exact 43 de minute și 56 de secunde s-a reluat Liga I, odată cu disputarea celei de-a 19-a etape. 
Conform așteptărilor am avut de toate în afară de fotbal. Astfel, Jiji își continuă seria de dileală, Adi de la Vaslui visează arbitri verzi pe pereți iar Mitică o are mică, bibilica (aka creierul său de comunist împuțit).

Mai multe, în cele ce urmează:

FC Brașov vs. Pandurii Tg Jiu 2-1
Contrar așteptărilor și având în vedere starea gazonului, sub Tâmpa s-a jucat fotbal. Într-o oarecare măsură s-a și reușit. În cele din urmă s-au impus ardelenii, însă după o partidă în care trupa lui Grigoraș a arătat că are resurse. Vom vedea etapa viitoare cu Dinamo, ce resurse. Să sperăm că nu vor fi ”resursele” din tur.

CFR Cluj vs. FCM Târgu Mureș 1-0
Cu tot cu ”fiare” pe banca tehnică, cei din Mureș n-au reușit nimic semnificativ la Cluj, deși au jucat cu un om în plus vreo 45 de minute. Poate se vor salva, poate nu. În schimb, gazdele își continuă marșul sumbru către titlu.

Voința Sibiu vs. Astra 1-0
Ploieștenii...sau nu, giurgiuvenii au băgat banii, iar sibienii au scos punctele. Așa s-ar putea rezuma partida de la Sibiu, acolo unde echipa mai harnică a câștigat trei puncte vitale.

Rapid vs. U Cluj 1-1
Deși au scos un punct mare, clujenii au jucat mult sub ceea ce au în teren. De cealaltă parte, Rapidul lui Răzvan începe să zică pa titlului. Foarte fricoasă această echipă antrenată de Răzvan. Aș paria toți banii că nu vor termina în top 3!

Dinamo vs. Gaz Metan Mediaș 2-0
Radu Zaharia este un jucător care nu are ce căuta în Liga 1. Din păcate, cineva de la Gaz Metan îl iubește. De ce ? Who knows! Gazdele au bătut mai ușor decât se așteptau, iar titlul depinde doar de ei și de Borcea!

Petrolul vs. FC Vaslui 1-2
Sânge, măcel, lupte de gherilă se dau deja între frații de pahar și de durere: Adi și nea Nelu. Președintele Republicii Vaslui, a lovit primul, chiar la pauză, în timp ce nea Nelu de la CCA tace, însă și tăcerea e răspuns, vorba poetului. Cât despre meci: un ofsaid, un penalty gratuit și 1-2..tipic românesc!

CS Mioveni vs. Steaua 0-1
Unii au vrut și n-au putut, iar pe alții i-a chinuit talentul obosit din dotare. Steaua ia trei puncte cu o greutate incredibilă, deși au întâlnit cea mai putredă echipă din Liga 1. În acest ritm, U - Steaua se anunță cu probleme pentru argatul Ilie.

Ceahlăul PN. vs. Sportul 1-2
Superb! O victorie tânără a studenților în patria portocalie-maronie a lui nea Pinalty. Fie și pentru acțiunile sale din politică, nea Gigi merită să ia drumul matineului. Avem noi norocul ăsta ?

Concordia vs. Oțelul 1-0
Campioana se înclină mai ceva ca un tren înzăpezit în fața unei concordii mai multe decât revigorate de tandemul Reghe-Prodanca! Multe nu mai sunt de zis. E clar că echipa din Galați nu va mai lua în vecii vecilor titlul!