România - Uruguay, un meci care merită văzut! Top 3 motive!

Într-o perioadă în care fotbalul românesc se află sub zodia cătușei, la București aterizează fotbalul. Acest sport este întruchipat în reprezentativa Uruguay-ului, cea mai bună echipă din America și una dintre cele mai bune din lume.

Gurile rele spun că România - Uruguay este un meci care nu merită văzut din tribunele stadionului Național, lucru mai mult decât eronat. Iată și câteva motive pentru care nu ar trebui să vizionați meciul dintr-o crâșmă urât mirositoare a tutun, ci din tribunele celui mai frumos stadion din București:

1. Veți vedea un jucător pe care România nu l-a avut în ultimii 25 de ani: Diego Forlan!
Da, Hagi a fost mare, însă ceea ce a realizat Forlan la Campionatul Mondial din Africa de Sud în 2010 este ceva ce nu a realizat niciun jucător român până în prezent (și probabil nu o să realizeze niciodată): Balonul de Aur al și golgheterul CM 2010!

2. Veți vedea doi atacanți fără egal în fotbalul românesc de după '89: Cavani și Suarez!
Iată două vârfuri care n-au egal în România. Am avut și noi un Răducioiu sau un Dumitrescu, însă ceea ce au făcut ai noștri în Italia și Anglia este o picătură în ocean față de ceea ce fac sud-americanii Cavani și Suarez la Napoli și Liverpool.

3. Vom vedea ultima reprezentație a selecționatei familei Becali, înainte de sentința Tribunalului!
Scena I: După ce a ajuns antrenor la U Craiova, Victor Pițurcă l-a găsit în poarta echipei pe Silviu Lung Jr. un titular incontestabil și un tânăr de mare perspectivă. Rezerva acestuia a fost Răzvan Stanca. După puțin timp, talentatul Lung Jr. s-a transformat subit într-o rezervă de lux a lui Stanca.
Scena II: Odată cu destrămarea Craiovei, Silviu Lung Jr. a ajuns la Astra Ploiești, o echipă de duzină a Ligii I. Ei bine, din acest moment, tânăra speranță uitată pe bancă la Craiova, reintră brusc în vederile severe ale selecționerului Pițurcă. Bineînțeles, faptul că Lung Jr. îi are în spate pe frații Becali nici nu reprezintă un amănunt important.

Așadar, haideți la meci! Dacă nu pentru mizeria de sub preș, măcar pentru punctul 1 și 2!

Bietul Lung nu are nicio vină în toată această ecuație, însă parcă un Costel Pantilimon era mai indicat să fie selecționat. În ciuda faptului că acesta este rezervă la City, un antrenament la echipa britanică face cât 20 de blaturi din Liga 1!

Hai România!