Retro-Liga! O ”Concordie”, se legăna, pe o pânză de păianjen!

Și probabil că li se va rupe cât de curând. Mă refer, bineînțeles, la visul lor de secole (deși ei n-au nici anii abandonului de alăptat), acela de a continua pe prima scenă a fotbalului românesc și din sezonul 2012-2013.
Până să ajungem la căderea concordienilor acolo unde le este locul, haideți să le mai dăm o șansă. Nu aceea de a mai avea niște șanse, ci aceea de a mai beneficia de o mediatizare, fie ea și la un nivel microscopic precum al blogosferei sportive.

Așadar, haideți să vedem ce năzbâtii au făcut Petre Marin & conpania în turul întins de campionat:

* În primul rând, trebuie să spunem că, spre deosebire de Mioveni (o echipă care a jucat fără fundași un tur întreg) Concordia a mai băgat din când în când câte unul. Așa se explică numărul ”limitat” de goluri primite: 32!
Legat de atac, Chiajna a fost egala Mioveniului cu 12 goluri. Pentru a realiza putreziciunea atacului concordienilor, trebuie să remarcăm faptul că aceștia au avut 11 partide în care nu au marcat.

* Cel mai bun meci al Chiajnei din acest supra-tur de campionat a fost deplasarea de pe Național Arena, acolo unde au scos un 1-2 cât o victorie cu trupa lui Ilie Stan.

* În ceea ce privește meciurile catastrofale, elevii lui Diniță, ”zburat” între timp de la club, au fost executați de Vaslui (0-3), CFR Cluj (0-4) și Pandurii (2-5)

 Pronostic pentru următoarele etapeRETROGRADARE cu barem + desființare în viitorul apropiat!