Niciodată ACOLO!

Despre Twente - Steaua nu mai sunt multe de spus. A fost o calificare mai mult decât clară a olandezilor, una care pune un capac de veceu asupra tuturor declarațiilor de amator venite din vârful clubului roș-albastru.

Probabil că mulți au în cap eronata idee că Steaua a fost aproape, că Steaua n-a fost mai prejos, că Steaua a ”subordonat” una dintre echipele de top din Olanda. Ei bine, s-o spunem drept, Steaua a fost pe naiba, Steaua a fost pe lângă, Steaua a fost moartă, Steaua n-a arătat nici O SECUNDĂ că ar putea să se apropie măcar de visul amatorului din fruntea clubului, acela de a juca o Finală de Europa League.

Tot mulți sunt și cei care dau în Tătărușanu, însă dau în gol, pentru că nu el a pierdut calificarea.
Haideți să ne punem și câteva întrebări logice:

Oare Tătărușanu este vinovat de transferurile de 2 lei și 50 de bani făcute de ”cel de sus” în această pauză ?
Oare Tătărușanu este vinovat de faptul că Steaua are o linie de mijloc mai lentă decât un melc constipat ?
Oare Tătărușanu este responsabil de faptul că Martinovic are valoarea unui jucător de LigaB ?
Oare Tătărușanu este răspunzător de faptul că Prepeliță nu vede mingea ?
Oare Tătărușanu este vinovat de faptul că Steaua are un jucător, Tatu, extrem de rapid, dar incredibil de redus în ceea ce privește inteligența din teren ?

Aceste întrebări ar putea continua la infinit, iar răspunsul lor este unul cât se poate de simplu: până când ”cel de sus” nu va pleca, sau, nu se va deștepta (lucru aproape IMPOSIBIL), Steaua va fi un club mereu aproape, mereu lânngă, mereu la un pas de..., DAR NICIODATĂ ACOLO!


foto