Premieră mondială: rechinii amenință meciurile de golf din Australia!

Dacă în Europa competițiile sportive sunt amenințate de inundații, de căderi masive de zăpadă sau de ger, iată că în Australia a apărut o nouă și inedită amenințare.

Astfel, membrii unui club de golf din Brisbane nu mai sunt atât de mult preocupați de propriile lor lovituri, cât sunt preocupați de pericolul care mișună în lacul din apropierea trenului de golf. În acest lac se află un rechin de dimensiunea și greutatea unui taur, capabil să mănânce oricând 2-3 persoane dintr-o înghițitură.

”Gingașul” rechin de 3-4 metrii lungime a ajuns în lacul de langă Carbrook Golf Club acum câțiva ani, după inundațiile care au avut loc în statul Queensland, și de atunci nu a mai plecat. Ba mai mult, acesta s-a și reprodus între timp, astfel că acum lacul găzduiește mai mult decât un singur monstru de acest gen.

Cu toate acestea, managerul general al clubului Carbrook, Scott Wagstaff a delcarat că Nu e nici o drama, rechinii a devenit un lucru pozitiv pentru terenul de golf. Acestea sunt ființe uimitoare.. Am devenit un iubitor de rechini lucrând aici

În ciuda faptului că lacul este plin de pești, Scott Wagstaff obișnuiește să arunce carne proaspătă în lac, tocmai pentru a atrage rechinii la suprafață: ”Sunt sigur că dacă intri în apă, ei devin agresivi, însă când îi hrănești este o plăcere să-i privești venind la suprafață”.

Rechinii au devenit foarte renumiți în zonă, astfel că în fiecare lună are loc un turneu intitulat ”Shark Lake Challenge”

Interesant este că au alt club de golf din Queensland, The Innisfail Golf Club, găzduiește un crocodil în apele din jurul terenului, astfel că jucătorii nici nu îndrăznesc să-și caute mingile pe care le trimit în lacurile din jur.

foto