Naționala n-are față de televizor! La ce ne uităm diseară?

Pe lângă faptul că naționala României n-are de ani buni nicio legătură cu fotbalul de înalt nivel din Europa, iată că televiziunile din România au realizat într-un final, că a noastră reprezentativă nu are nici față de TV.
După cum bine știți, meciul Albania -România, contând pentru preliminariile Euro 2012, nu va fi televizat de nicio televiziune de sport, de muzică, de manele sau etno din România. Oricum, ce naiba să vezi la un asemenea meci? Pe Lila Lala, Lilaj și Bakaj sau, mai rău, pe Cociș, Moți, Bănel sau Marica ? Sau poate preferați bucuria lui Piți de la un eventual gol din offside al ”tricolorilor ?

Acum că i-am ”pierdut” pe tricolori de pe telecomandă, haideți să vedem ce altceva putem butona diseară la ora meciului Albania-România:

Romantica: Ramsay - Cel mai bun restaurant (Ultimul episod). Tristețe mare printre fanii acestui film, care va avea azi ultima reprezentație. Iată cum Mutu și Tamaș nu vor mai avea ocazia să vadă cum se prepară un cocktail de cea mai bună calitate!

TVRM Educațional: Lovitura de pedeapsă. Educțional sau nu, iată cum acest post de televizinune dedică o emisiune în cinstea naționalei, dar mai ales a penalty-ului ratat de Mutu la Euro 2008!

OTV: DD direct și în reluare! Probabil că la ora meciului, în emisiunea lui DD își vor face simțită prezența două cete de vrăjitoare care ne vor edifica asupra viitorului echipei naționale.

Speranța TV:
Viaţa la superlativ! Acest post de televiziune a apărut ca urmare a ratărilot masive de calificări ale echipei naționale la turneele finale. În emisiunea din această seară vor intra în viața starurilor de la lot.

Alfa Omega TV: Calea, Adevărul și Viața! Frumos spun cei de la AOTV. Exact de aceste elemente are nevoie domnul Pițurcă: calea alegerii primului 11, adevărul privind bețiile lui Mutu și viața de după Chivu!

Neptun TV: Contraziceri! Nu știu încă tema emisiunii, însă presimt niște contraziceri legate de primul unșpe băgat de Piți la Tirana.

Disney Channel: Nini! Probabil au vrut să spună Mimi, sau Meme! Oricum, nu ratați Nini!

Animax: Dragonball Z! Da, un nume inspirat, având în vedere cuvântul”ball” și litera ”Z”, care provine de la ziua Z în fotbalul românesc!

Cartoon Network: Confruntarea Șaolin! Nu știu exact cum se va numi contacul dintre Bănel și Lila sau Lala, însă îl putem numi și șaolin!

Baby TV: Crystall Ball! Iată că nici bebelușii nu dorm la ora meciului echipei naționale și vin cu un show de zile mari!

Euforia Lifestyle TV: Anotimpul lalelelor! Super! Minunat! Titlu mai bun decât acesta nu puteau găsi cei de la Euforia! Semnifică viitorul, adică Olanda ștergând pe jos cu România în preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia!

foto