Mircea Sandu, poporul român te vrea legat și arestat!

Nu cred că mai există la ora actuală, în România, om normal care să mai aibă încredere în acest personaj numit Mircea Sandu. De fapt, dintre cei de sus, gen Băsescu, Udrea, Boc sau alți impostori, nu cred că mai există vreunul care să beneficieze de încredere din partea unui om normal.

Revenind la Sandu, fără absolut niciun risc de exagerare, o spun deschis: TREBUIE SĂ FII IDIOT, PROST, LOCUITOR AL ALTEI PLANETE SAU PUR ȘI SIMPLU HANDICAPAT pentru a mai avea încredere în acest personaj cancerigen pentru fotbalul românesc, numit Mircea Sandu.

Legat de titlu, nu spun că Nașu este neaparat un om corupt 100% pentru că nu am dovezi în acest sens, însă pot spune, și aici nu cred că pot fi contrat, că acest individ nu este nici curat.
Apropo de aceste etichete, chiar în aceste momente DNA-ul ”ridică niște documente de la sediul FRF” și, SURPRIZĂ! și de acasă de la Sandu. Nu se numește percheziție pentru că nu dă bine imaginii, însă e clar ceea ce se petrece. Apropo de ridicarea documentelor, este interesant de aflat ce naiba caută acestea chiar în casa domnului Sandu. Înțelegem că individul este un mare ”cititor” (probabil de carduri), însă de aici și până la a căra acte importante de la FRF către propria locuință, e cale lungă.

Una peste alta, e clar ca lumina zilei că Sandu nu va păți nimic, doar trăim în rahatul de România, nu în Australia, însă această vizită a individului la DNA, respectiv a DNA-ului la FRF, este un microscopic pas înainte.

Totodată putem anticipa că Avram va ieși de la pârnaie, așa cum au ieșit și Penescu, Constantin, Serea, Corpodean, Bogaciu și ceilalți, însă ei nu vor mai beneficia de niciun respect din partea opiniei publice.
Toți acești nemernici vor rămâne în minte iubitorului de fotbal, acel prăpădit de român care plătește cablul sau biletul la meci, doar niște impostori ordinari, niște viermi ai corupției, care nu merită nici măcar o flegmă între ochi.

foto