Cupa României: optimi de finală! Steaua ar juca la Timișoara!

În absența lui Mircea Sandu, încătușat, pardon, interogat la sediul DNA pe probleme legate de purificarea arbitrajului românesc, s-au tras la sorți meciurile din optimile de finală ale Cupei României Bănățeana la fotbal.
Cică meciurile se vor juca din nou în sistemul ”basm”, adică trei zile și trei nopți: 25, 26 și 27 octombrie pe terenul primelor extrase, sau, după caz, pe terenurile stabilite de televiziunile care transmit.

CS Otopeni - Rapid Bucureşti
Deja văd titluri de lemn în presă: ”Rapidul decolează spre sferturi”, ”Rapid își ia avânt de pe Otopeni” Va fi un meci simplu pentru o calificare lejeră a giuleștenilor lui Răzvan.

SC Vaslui - Dunărea Galaţi
Poate că nu va fi 8-0, însă un 5-0 cu rezervele tot vor reuși elevii lui Viorel Hizo.

Poli Timişoara - Steaua
Pare cel mai echilibrat meci din optimi, între două echipe aproape egale ca valoare, dacă nu cumva Poli este puțin peste, Goga fiind de exemplu cu 3 clase peste frații Costea la un loc. Am spus ”pare” întrucât Iancu se plânge de lichidități, astfel că meciul e în pericol.

Dinamo - Gaz Metan Severin
Noroc imens și pentru echipa lui Ciobotariu, care va da de o echipă de doi lei din Liga a II-a, fosta Gaz Metan CFR Craiova.

Gaz Metan Mediaş - Astra II Giurgiu
Juniorii celor de la Astra și-ai bătut joc în turul precedent de U Cluj, care, la rândul lor, și-au bătut joc de Gaz Metan în ultima etapă din Liga1. Concluzia vine de la nea Horoba: ”Băgăm prima echipă să o înfrunte pe cea de-a doua de la Astra”

Oţelul Galaţi - FCM Tg Mureş
Vai mama lor! Atât Galațiul, cât și Mureșul sunt două echipe praf și pulbere! Va fi un meci nerecomandat televiziunilor.

Astra Ploieşti - Petrolul Ploieşti
Un meci clar de 1 solist, între o echipă care joacă bine dar n-are stadion și o alta, care are stadion, dar joacă de nivelul Ligii secunde.

Pandurii Tg Jiu - FC Braşov
În acest meci presimt că vom avea prelungiri. Grigoraș va băga rezervele și tot nu va pierde în 90 de minute.

foto