Brisbane Roar ajunge la 29 de meciuri fără înfrângere! (Video)

Noul sezon din A-League a început cu un adevărat thriller pe Ausgrid Stadium din Newcastle, acolo unde Jets a trecut la limită de Melbourne Heart cu scorul de 3-2. A fost meciul fostului rapidist, Ryan Griffiths, autorul unei duble.



A urmat apoi meciul ”campionilor” de pe piața transferurilor, Melbourne Victory vs. FC Sydney, cu Harry Kewell și Brett Emerton în prim-plan. Al doilea avea să fie și eroul negativ pentru echipa sa, ratând un penalty pentru oaspeți. În ceea ce-l privește pe Kewell, nici acesta nu a putut modifica scorul de pe tabelă, astfel că prima ciocnire a favoriților s-a încheiat cu un scor alb.



Adevărații campioni au jucat pe Suncorp Stadium și au învins cu 1-0. Este vorba aici de incredibila echipă Brisbane Roar, autoare a unui record greu de egalat în A-League. Prin victoria cu 1-0 de ieri din fața celor de la Central Coast, într-o reeditare a finalei SENZAȚIONALE din sezonul trecut, Roar a ajuns la 29 de partide fără eșec în Australia.



Iată rezultatele complete ale primei etape:

Newcastle Jets vs Heart 3-2
Victory vs Sydney 0-0
Brisbane vs Central Coast Mariners
1-0
Gold Coast vs Wellington Phoenix 1-1
Perth vs Adelaide 1-0

”Românii” din A-League
* În meciul Jets vs. Heart, Griffiths a reușit o dublă pentru gazde, în timp ce Srhoj n-a evolut niciun minut la oaspeți.
* Michael Baird și Joshua Rose au fost titulari, iar Daniel McBreen a intra în repriza secundă a meciului pierdut de Mariners pe Suncorp Stadium. Baird a avut două ocazii imense.
* Pentru Gold Coast United, Michael Thwaite a evolut 90 de minute în remiza cu Phoenix.
* Meciul cu 4 ”români” pe teren, Glory vs. Adelaide, s-a încheiat cu victoria celor de la Perth. La învingători, Joshua Mitchell și Jacob Burns au jucat tot meciul, în timp ce la oaspeți, McKain a fost integralist, iar Spase Dilevski a fost ănlocuit în minutul 81.