Bomba anului în sport: LeBron James lasă NBA pentru NFL ?



Înainte de a deveni una dintre stelele din NBA, jucătorul lui Miami Heat, LeBron James a fost unul dintre cei mai talentați jucători de fotbal american ai liceului din Ohio. Acum, cu sezonul 2011 al NBA în pericol, James îşi îndreaptă atenţia înapoi spre fotbal, sau cel puţin asta e ceea ce baschetbalistul american dă de înțeles pe mijloacele de socializare online.

În cursul zilei
marti, cu mai puţin de o zi după ce comisarul pentru NBA David Stern a anunţat că primele două săptămâni din sezonul NBA sunt anulate, analistul
ESPN - NFL John Clayton, a anunțat pe twitter că ultima zi de transferuri din NFL va fi marțea viitoare. După o oră, tot pe twitter, John Clayton a primit un mesaj care a trezit milioane de reacții. Acest mesaj venea de la nimeni altul decât LeBron James, care îl întreba pe Clayton: ”Când este termenul limită din NFL pentru a semna cu un jucător liber de contract?
Mai târziu, Clayton i-a răspuns lui James, informându-l că nu există niciun termen limită pentru semnăturile cu jucătorii liberi de contract, la care LeBron a răspuns, "În regulă, mersi Clayton!"



Tweet-urile vedetei din NBA
, care au venit la doar o săptămână după ce acesta s-a antrenat cu echipa de fotbal de la fostul său liceu, St Vincent-St. Mary din Ohio, a captat atenția a aproape 2,6 milioane de fani pe twitter. Majoritatea mesajelor îl îndemnau pe dublul MVP din NBA să facă saltul spre NFL
.

Nu este clar dacă mesajele lui James au fost o chestiune de interes profesional sau doar pentru a face pe plac fanilor, însă cert este că James a mai cochetat cu ideea ”transferului în NFL”. În 2009 el a declarat: ”Dacă îmi dedic tot timpul și toată concentrarea în acest sport, cred că aș putea deveni un foarte bun jucător de fotbal american”.