Ai un nume de arbitru? Schimbă-l urgent !

V-ați dorit vreodată să purtați numele unor arbitrii ”celebrii” din Liga 1? De exemplu Andrei Chivulete, Marius Avram sau Sebastian Colțescu? În mod normal NU. Nimeni nu cred că și-ar dori să fie asaltat și ”felicitat” de fanii echipelor pe care presupusul nume de care dispun i-a făcut ”fericiți” prin prestația lui.
Un astfel de coșmar, similar cu virtualul descris puțin mai sus, l-a pățit un bărbat din Noua Zeelendă imediat după meciul câștigat de Australia la Campionatul Mondial, 11-9, împotriva reprezentativei Africii de Sud.
Printr-un ghinion teribil, neozeelandezul, a avut mândria de a purta același nume cu cel al arbitrului partidei, Bryce Lawrence. Ei bine, imediat după partidă, omul nostru a avut ”plăcerea” de a asculta prin telefon sute de mesaje de ”bine” din partea fanilor Springboks, care, după eliminarea favoriților de la CM din Noua Zeelandă l-au acuzat pe arbitrul partidei de favorizarea cangurilor.
Domiciliat în Auckland, cetățeanul neozeelandez a declarat publicației New Zealand Herald că primește telefoane în fiecare noapte din partea fanilor furioși ai echipei din Africa de Sud. Se pare că fanii ar cam avea dreptate să fie furioși, întrucât Lawrence a comis niște erori grave în meciul Australia-Africa de Sud, numai că aceștia agresează un om nevinovat, a cărui singură ”greșeală” este aceea de a avea același nume cu al arbitrului oficial.
Coform aceluiași Lawrence, omul simplu, numărul său de telefon ar fi fost făcut public pe mai multe site-uri ale fanilor Springboks, astfel că numeroasele apeluri au o acoperire.
Acesta a făcut deja o cerere pentru anularea acestui nefericit număr de telefon și așteaptă să scape cât mai curând de coșmarul nopților nedormite.