Victoria cu Franța nu se compară cu asta!

Nimic nu este mai scârbos și mai jegos la un meci de fotbal decât să vezi oamenii din tribune ”spargând semințe” și fumând ca șerpii.
În ceea ce privește primul act de infecție, cred că toată lumea cu un gram de creier urâște să vadă în jur grămezi de coji de semințe asortate cu flegme venite din grumazul a cine știe ce indivizi. Poate că vi s-a întâmplat și vouă să vă ridicați în picioare la un gol al favoriților, iar la reașezare să descoperiți cu stupoare o plapumă de coji de semințe pe scaun survenite din gâtul flegmatic și plin de microbi al vecinului din spate sau din lateral, în caz că adie vântul.
Apoi, o altă activitate care îți provoacă o stare de vomă incontrolabilă, este reprezentată de fumul de țigară. De multe ori când te afli pe stadion și încerci să te bucuri de absența scuipatului de semințe, descoperi cu amărăciune în suflet că lângă tine se află un șarpe cu gât de om care ține între dinții lui monstruoși un element din care iese fum. Partea proastă este că orice ai face ca să eviți acest miros de plămâni constipați este sortit eșecului. Într-un final, n-ai încotro și, îmbibat de fumul grețos de țigară, trebuie să te uiți la meci din locul pe care ți l-a predestinat vânzătoarea de bilete.
Toate aceste scenarii macabre pe care le-am enumerat mai sus par a-și avea sfârșitul la Inaugurarea Național Arena de azi, atunci când, la meciul România-Franța, atât fumatul, cât și semințele, vor fi interzise în incinta arenei! Nu știu cine a luat decizia, însă mă văd nevoit să-i felicit, chiar dacă ei sunt slăninoșii de la FRF sau sugativele din Primăria Capitalei.

foto