Microbismele etapei a 7-a! Bucureștiul trăiește din mizerii!

Deși are mai multe echipe în topul clasamentului, Capitala trăiește în proporție de 90% din mizerii, scandaluri și alte lucruri de doi lei, specifice unui fotbal bolnav, care respiră doar prin patroni și manageri de Evul Mediu.
Trec direct la meciurile urâte ale acestei etape:

CS Mioveni vs. Sportul 2-1
Două echipe de Liga2 au oferit un meci de Liga2 la Mioveni, acolo unde nici iarba nu mai crește din cauza lipsei de valoare din lotul echipei gazdă.

Ceahlăul vs. Concordia Chiajna 0-0
Dacă precedentul meci a fost unul de Liga2, acest meci de la Piatra Neamț a reprezentat o mostră de fotbal românesc din secolul 21. Nimic, nimic, nimic! O rușine de partidă, între două rușini de echipe. Nu-mi explic nici acum acel Petrolul-Ceahlăul 0-1 din etapa trecută ! Să fi fost ceva necurat ?

Voința Sibiu vs. Oțelul 0-1
Absolut nemeritată victoria moldovenilor lui Dorinel Munteanu, care n-au jucat nici măcar ca o echipă de primele 5 locuri. Dincolo, Voința plătește tribut lipsei de experiență!

Astra vs. Gaz Metan Mediaș 2-0
Gazul a crezut că poate să repete meciul mare cu Steaua, însă Astra e o echipă mult mai bine așezată decât echipa lui Levy.
FC Brașov vs. Petrolul 1-0
Meci cu foarte multe ocazii la Brașov, acolo unde au câștigat cei mai norocoși, nu neapărat cei mai buni.

Steaua vs. Pandurii 1-2
Victorie mai mult decât meritată a echipei celui mai ofenisv antrenor din Liga 1, Petre Grigoraș. Nu știu dacă e cel mai bun antrenor din România, însă are 2 clase peste Ronny Levy

Dinamo vs. Rapid 0-0
Cei care s-au uitat la meci și-au pierdut degeaba 94 de minute din viață. De Rapid nu prea am ce să zic nimic de rău, însă de Dinamo...

FCM Tg. Mureș vs. U Cluj 1-1
Elevii lui Badea devin încet-încet fraierii Ligii 1, după ce au pierdut din nou 2 puncte absolut stupid.

CFR Cluj vs. FC Vaslui 2-0
Nu mai puțin de 4578 de greșeli de arbitraj s-au înregistrat la acest meci, unul condus de Augustus Constantin, un arbitru nu neapărat hoț, cât repetent la capitolul cunoștințe.

foto