Luxemburg - România 0-2 + Belarus - Bosnia 0-2 = Euro 2012 văzut la TV!



Gata! Ne-am liniștit încă odată! După rezultatele de ieri din preliminariile Euro 2012 concluziile sunt simple: Franța merge direct la turneul final din Ucraina si Polonia iar Bosnia se duce la baraj.
În ceea privește clasarea finală a României, cred că locurile 3-4 sunt un obiectiv destul de realist, asta dacă nu cumva Albania își va aminti în ultima rundă de nesimțirea de care am dat noi dovadă în ultima partidă din preliminariile Euro 2008, atunci când le-am dat 6-1, deși înțelegerea fusese alta.
Cât despre meciul de marți cu Franța, lucrurile sunt cât se poate de clare, iar obiectivul de asemenea: să nu luăm multe! Cred că un 0-2 ar fi onorabil, având în vedere și faptul că vom asista și la inaugurarea unicului stadion modern din istoria României.
Revenind puțin la meciul de ieri din Luxemburg, victoria este una aproape meritată, întrucât și gazdele puteau marca 1-2 goluri în prim repriză, atunci când au avut câteva ocazii incredibile. Oricum, trebuie să-i felicităm pe tricolori, deoarece nu e ușor să câștigi un meci atunci când joci în nouă oameni, Cociș și Cristi Tănase fiind prezenți pe teren doar din punct de vedere teoretic.
Iată durerea din grupa D:

foto