Tragerea la sorți din UCL și EL! Nu ne prinde Bac-ul din toamnă!

Mult a fost și extrem de mult a rămas până când o echipă din România va mai ”naviga” spre vârfurile elitei fotbalistice inter-cluburi din Europa. În urmă cu puțin timp s-au tras la sorți 3 adversari ale echipelor românești, FC Vaslui, Dinamo și Gaz Metan, care vor evolua în Uefa Champions League, respectiv Europa League.

FC Vaslui
a picat în turul 2 preliminar al Champions League cu olandezii de la Twente Enschede, vicecampioana din Eredivisie. Așa la cald, sau dacă vreți, la caniculă, nu văd prea multe șanse pentru moldovenii lui Hizo. Șanse: 40%!

New Dinamo are șanse cev mai mari, cu o echipă, NK Varaždin, dintr-o țară cu fotbaliști, Croația. Am zis asta și înainte de Elfsborg sau Nijmegen, iar Dinamo s-a înclinat jenant. Acum, să sperăm, pentru binele fotbalului românesc, că Dinamo se va califica (hai că m-am forțat s-o zic) mai departe. Șanse: 69%!

Trecând la adversarul celor de la Gaz Metan Mediaș, nu putem decât să ne bucurăm de excursia echipei noastre din Germania. De fapt POSIBILA excursie, întrucât la aceasta oră, KuPS este echipa care va da piept cu nemții de la Mainz 05. Șanse: direct proporționale cu cele ale ieftinirii gazului în România!

foto