Steaua, echipa cu atac ”mort” !

După un 2-2 puțin cam jenant scos cu FC Comercial, o echipă din liga secundă braziliană, Steaua a jucat ieri un nou amical, de această dată cu o echipă de primă ligă din Rusia, FC Krasnodar.
A fost un 0-0 caracteristic roș-albaștrilor, în urma unui meci sec. Steaua a început într-o formulă obișnuită cu Stanca (în locul lui Tătărușanu, accidentat), Latovlevici, Gardoș, Iliev, Martinovic- Bicfalvi, Tănase, Brandan, Nicoliță- Tatu, Rusescu.
În cele 90 de minute, Steaua a arătat precum o echipă incapabilă să-și creeze măcar o ocazie de gol, darămite să mai și înscrie.

Alte concluzii după acest amical:

* singura ocazie clară a fost cea din minutul 1, când Tatu, servit de Bănel, a trimis puțin peste
* cuplul de atac al Stelei din acest meci, Tatu-Rusescu se înțeleg precum pușca și cureaua lată
* au existat și momente bune in jocul de pase al Stelei, însă la distanță de poarta adversă
* Cristi Tănase evoluează din ce în ce mai prost de la meci la meci, fiind incapabil de două pase bune.
* este îngrijorătoare forma fizică a Stelei din repriza secundă, atunci când rușii, deși schimbaseră întreaga echipă, au dominat copios jocul în câmp.
* primul șut pe poartă al Stelei a survenit în minutul 83!

După cum ați sesizat, nu am zis nimic de rezerve. Am făcut asta deoarece jucătorii intrați pe parcurs nu au avut niciun impact asupra jocului. De exemplu, Mihai Costea a demonstrat încă odată că nu valorează mai mult decât 4 saci de cartofi! Cert e că mai are timp, dar mă tem că răbdarea celor din jur nu va fi prea flexibilă.

foto