Radu Banciu singur! Atât!!! Lumea lui BANCIU, zilnic de la 23 (B1)!

Gata! Așteptarea a luat sfârșit! Mai sunt doar doar 9 ore până când CEL MAI TARE OM DE PRESĂ DIN ROMÂNIA (fie ea de sport sau de orice altă natură) RADU BANCIU, va păși pe tărâmul pe care l-a urmat la SportTotalFM, acela al unei emisiuni 100% libere,”in stilu-i caracteristic”. Prietenii știu la ce mă refer!
Sper și sunt convins că Banciu, spre deosebire de alți ”jurnaliști” de la B1, în frunte cu Turcescu și Cristoiu, nu va ”pupa” pe nimeni și îi va înjura pe toți în egală măsură, metaforic vorbind bineînțeles.
Trăim într-o țară care merită înjurată minut cu minut, o țară în care cei ce ne conduc merită împroșcați cu mocirlă (și nu numai) ori de câte ori își arată mutra în public. Pe acest panou s-a integrat până în prezent Mircea Badea, însă doar parțial, întrucât, lucrând la Felix, a avut și el reținerile lui.
Banciu a DEMONSTRAT, spre deosebire de alți lingăi, că poți să trăiești și fără a fi prieten cu X, fără a-l ridica în slăvi pe Y sau fără a lua cina cu Z.
Cine știe, cunoaște activitatea lui Radu de la Eurosport, Sport.ro și mai ales SportTotalFM. Cred că nu mai are rost să discutăm despre Turul Franței, întrecere care a atras mulți telespectatori în principal datorită cuplului de comentatori Banciu-Naum!

Recapitulare:
Începând de luni, 11 iulie, Radu Banciu va prezenta emisiunea „Lumea lui Banciu”, pe B1 TV. De luni până joi, între orele 23:00 şi 00:00.
Emisiunea lui Radu Banciu se doreşte a fi o revistă a presei neconvenţională, cu elemente de pamflet şi umor de calitate. (sursa b1.ro)

Așadar, iată un duel de zile mari, între Mircea Badea-În gura presei (Antena3) și Radu Banciu- Lumea lui Banciu (B1).

Promo de promo!



foto